Pening Nak Cari Pekerja Impian Di Mana? Kami Boleh Bantu Anda!

syazna world

Kenali kami:

Dalam dunia pekerjaan yang bergerak pantas, mencari calon yang tepat untuk pekerjaan yang betul boleh menjadi tugas yang mencabar. Tetapi di Syazna World, kami menjadikannya mudah. Pasukan rekrut berpengalaman kami menggunakan gabungan teknologi terkini dan kepakaran manusia untuk mencari bakat terbaik dengan syarikat terbaik. Dari mencari calon pekerja yang sempurna hingga memberikan sokongan sepanjang proses pengambilan pekerja, Syazna World mengurangkan tekanan dalam pengambilan pekerjaan dan membantu syarikat-syarikat membina pasukan impian mereka. Jadi mengapa tunggu lagi? Biarkan Syazna World melakukan tugas anda dan saksikan syarikat anda berkembang dengan pekerja yang terbaik

 

Budaya Kami:

Selepas 8 tahun beroperasi, kami telah berkembang dari hanya seorang kepada tim yang berdedikasi dan berbakat yang menyediakan perkhidmatan dari nasihat HR hingga perkhidmatan outsourcing HR yang telah membantu syarikat untuk memberi tumpuan kepada perniagaan mereka berbanding isu HR.

Kami memberi fokus kepada syarikat SME yang memerlukan kekuatan HR. Kami menguruskan pengurusan sumber manusia anda: disiplin pekerjaan, penetapan KPI, struktur cuti, keselamatan sosial, prosedur penamatan, mendapatkan calon yang tepat untuk kedudukan penting anda atau menghadapi perubahan peraturan dalam akta yang sentiasa berubah – memberikan anda peluang untuk menumpukan kepada perkembangan perniagaan dan operasi syarikat anda.

Rakan Terbaik HR, Solusi Terbaik.

Buka potensi penuh pencarian pekerja anda dengan Syazna World. Tim recruiter berpengalaman kami menggunakan gabungan unik teknologi dan kepakaran manusia untuk memadankan calon yang sesuai dengan pekerjaan yang sesuai. Kami faham bahawa mencari padanan yang sempurna boleh menjadi tugas yang memakan masa dan membimbangkan, tetapi dengan Syazna World, pencarian sudah selesai. Komitmen kami kepada kecemerlangan dan pendekatan yang personalized memastikan pengalaman yang lancar dan bebas tekanan untuk pencari kerja dan majikan. Jadi mengapa memilih yang lain? Pilihlah Syazna World, dan biarkan kami membantu anda membina pasukan impian anda hari ini. …

Cepat & Mudah

Kami janjikan untuk menghantar calon pekerja terbaik anda sepantas yang mungkin.

Pengesahan Calon Pekerja

Sebelum kami hantar calon pekerja, kami akan buat process saringan untuk mengesahkan kemahiran dan pengalaman mereka.

HR Outsourcing

Serahkan urusan berkaitan HR anda kepada kami untuk kami menjadi Jabatan HR untuk Syarikat anda.

Kami Pakar Dalam Industri Ini

Perkhidmatan Kami

Kami Boleh Bantu Anda

jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau mencari pakar mencari pekerja dan HR outsourcing, boleh berhubung dengan kami.

Kenapa Pilih Kami

Kepakaran

Tim recruiter berpengalaman kami mempunyai pemahaman mendalam tentang proses pengambilan pekerja dan mempunyai semangat untuk membantu pencari kerja mencapai kejayaan.

Pendekatan Yang Personalized

Kami mengambil masa untuk memahami keperluan unik anda dan menyediakan penyelesaian yang disesuaikan untuk mencari padanan yang sempurna untuk syarikat anda.

Teknologi Terkini

Penggunaan teknologi yang canggih membolehkan kami menyusun proses pengambilan pekerja dan membantu kami mencari bakat terbaik dengan lebih cepat.

Komitmen Yang Padu Kepada Kecemerlangan

Dari awal hingga akhir, kami berdedikasi untuk memberikan pengalaman terbaik untuk pencari kerja dan majikan. Kami komited untuk memberikan hasil yang memenuhi dan melebihi harapan anda.

Testimoni Dari Sebahagian Pelanggan Kami

Konsultansi Percuma

Anda Boleh Hubungi Kami Dengan Klik Button Di Bawah.  Perhatian! Borang Ini Hanya Untuk Pihak Yang Hendak Mencari Pekerja Atau Yang Hendak Mendapatkan Servis HR Dari Syazna World Sahaja.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name

Klik Button Di Bawah Untuk Hubungi Kami Melalui Whatsapp

Masa Operasi

8:00 pagi – 5:00 petang
(Isnin – Jumaat)

Syazna World

Lot 19-1, Jalan Bandar Rawang 3, Pusat Bandar Rawang, 48000 Rawang, Selangor

Hubungi

011-5587 1677

© Copyright 2023. All Rights Reserved. Syazna World 202003247779 (MA0255174-K)